Tillgänglighetsredogörelse

Luleå tekniska universitet vill att så många som möjligt ska kunna använda webbplatsen. Här beskrivs hur www.ltu.se uppfyller lagen om tillgänglighet till digital offentlig service, eventuella kända tillgänglighetsproblem och hur du kan rapportera brister till oss så att vi kan åtgärda dem.

Behandling av personuppgifter, GDPR

Här finns information om hur personuppgifter, som samlats in av Luleå tekniska universitet, behandlas vid universitetet.

Kontakt för webbplatsen

Vid generella frågor kring ltu.se kontakta webborganisationen enligt nedan. Gäller det innehåll på en specifik sida kontakta sidansvarig/redaktör för aktuell sida.