Konferensen EEIGM Advanced Materials Research Conference 2013 avslutades med lunch i Wibergsgården.

Materialforskare konfererade på LTU

Publicerad: 28 mars 2013

Den 21-22 mars hölls sjunde upplagan av EEIGM Advanced Materials Research Conference 2013 på Luleå tekniska universitet och den arrangerades av avdelningen för Materialvetenskap och centrumbildningen Composite Centre Sweden vid LTU.

Syftet med konferensen är att skapa ett forum där forskare och studenter med en koppling till programmen EEIGM, AMASE och DocMASE kan knyta kontakter och diskutera avancerad forskning inom området materialvetenskap. 45 konferensbidrag presenterades i form av 26 muntliga presentationer och 19 posterpresentationer.

Gästerna kom från följande universitet: Université de Lorraine (Nancy, Frankrike), Universität des Saarlandes (Saarbrücken, Tyskland), Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona, Spanien), Universidad Politécnica de Valencia (Valencia, Spanien) och Faculté des Sciences de Sfax (Sfax, Tunisien).