Hoppa till innehållet
Arctic Awards 2020
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Arctic Awards

Publicerad: 21 september 2020

Arctic Awards är en årlig projekttävling som syftar till att lyfta fram exceptionella projekt med fokus på ämnen som är särskilt relevanta för det arktiska området.

CYNIC-projektet deltar i Arctic Awards-tävlingen, projektet är 1 av 15 kandidater för priset i kategorin ”Arctic Entrepreneurial Spirit”.

http://www.interreg-npa.eu/arctic-cooperation/arctic-awards/

Arctic Awards är en årlig projekttävling som syftar till att lyfta fram exceptionella projekt med fokus på ämnen som är särskilt relevanta för det arktiska området. Projektet deltar i kategorin "Arctic Entrepreneurial Spirit" fokuserar på att stödja företag baserat på arktiska möjligheter och kulturarv, samt att att öka unga entreprenörers förmåga att skapa framgångsrika affärsmöjligheter och på att utveckla nödvändiga färdigheter för att växa och diversifiera ett företag.

Målet med Arctic Award är att identifiera god praxis, främja arktiskt gränsöverskridande samarbete och öka medvetenheten bland projekt av varandra. Utmärkelserna syftar till att lyfta fram innovativa projekt med en tydlig arktisk dimension, som ses som inspirerande i sina deltagande regioner, såväl som att de skapar verkliga, mätbara effekter på marken och är till direkt nytta för de arktiska samhällena.

Arctic Awards-vinnarna tillkännages vid Interreg Botnia-Atlantica Annual Event den 2 och 3 december 2020 i Bodø, Norge.

# ArcticAward2020 #ArcticCooperation #interregnord #cynic

https://www.facebook.com/arcticcooperation/photos/a.108807347430297/186556659655365

Vi är glada att presentera dig den 5: e av de 15 # ArcticAward2020-kandidaterna ❄️Projektet CYNIC - Cybersäkerhet i ...

Upplagt av Arctic Cooperation tisdagen den 15 september 2020