Hoppa till innehållet
REGIOSTARS Awards
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

REGIOSTARS Awards

Publicerad: 8 september 2020

REGIOSTARS är Europeiska kommissionens priser till de mest nyskapande regionala projekten.

Genon REGIOSTARS Awards uppmärksammar och belönar Europeiska kommissionen sådana EU-finansierade projekt, som uppvisar förträfflighet och nya sätt att jobba med regional utveckling.

Europeiska kommissionen har tillkännagett de 25 finalisterna i 2020 års REGIOSTARS Awards bland totalt 206 deltagande projekt som valts ut och nominerats av respektive program.

CYNIC som finansieras av Interreg Nord är en av de fem finalisterna i kategorin "Färdigheter och utbildning för ett digitalt Europa".

 

CYNIC-projektet bidrar till en ökning av digitala tjänster genom att tillhandahålla möjliggörare för experimentellt lärande för små och medelstora företag. Målet är att ge djupare insikter, bättre kunskap och medvetenhet för att främja ett sundt IT-, cyber- och informationssäkerhetsbeteende bland små och medelstora företag. Projektet stöder nya affärsmodeller och omvandling till digitalisering och digitala tjänster. Små och medelstora företag ges möjlighet att testa, uppleva och utvärdera lösningar i två informationssäkerhetslaboratorier