Hoppa till innehållet
IAM100
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Annika Svensson mottagare av IM100 Award

Publicerad: 12 januari 2021

CDTs projektledare Annika Svensson har, som en av 100 personer globalt, blivit utsedd att motta utmärkelsen IM100 av den globala organisationen iMasons.

Infrastructure Masons (iMasons) är en oberoende global organisation för ledare och tekniker verksamma inom branschen datacenter och digital infrastruktur.

Vid en digital gala i december 2020 tilldelades 100 personer från hela världen utmärkelsen IM100. Vinnarna har alla bidragit till datacenter och infrastrukturindustrins utveckling genom sitt arbete inom iMasons fyra prioriterade områden: utbildning, mångfald och inkludering, teknisk innovation och hållbarhet.

Annika Svensson är biträdande projektledare för Datacenter Innovation Region vid LTU. Projektet utvecklar ett innovationsekosystem för datacenterbranschen i Övre Norrland där små och  medelstora företag som är eller har ambitionen att bli leverantörer till datacenterindustrin, baserar sina affärer på ett eget datacenter eller behöver ett datacenter för att leverera och producera sina tjänster får möjlighet att utveckla innovationer och ta dessa till marknaden. Annika är också verksam inom iMasons som sammanhållande för organisationens verksamhet i Norden.

Annika säger: “Det är verkligen en ära att uppmärksammas tillsammans med dessa globala branschledare som alla gör fantastiska insatser för utveckling och hållbar tillväxt inom datacenterindustrin.”

Vi gratulerar vår projektledare Annika Svensson till utmärkelsen!