Hoppa till innehållet
12:00 8 okt
Gender contact point
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Jämställda affärs- och verksamhetsmodeller

8 okt. 2020, 12:00 - 12:45
On-line, Zoom
Publicerad: 28 september 2020

Dags för en ny scenario-lunch! Är du intresserad av hur jämställda affärs- och verksamhetsmodeller kan gagna ditt företag, din organisation, din verksamhet?

Välkommen att bekanta dig mer med vårt digitala verktyg Richer Business. Richer Business består av ett antal scenarier som hjälper företag och andra organisationer att skapa jämställda affärs- och verksamhetsmodeller. Efter verktygslanseringen i maj började vi med en serie online lunchwebbinarier där vi har fokus på verktygets olika scenarier.

Vid oktober-webbinariet tittar vi närmare på scenariot En företagares dilemma – kan kollaboration och förändrad kultur gå hand i hand?

Moderator: Malin Lindberg, professor vid Luleå tekniska universitet

Gäster: Ida Lindh, strategiskt ansvarig vid Campus Skellefteå och Jeaneth Johansson, professor vid Luleå tekniska universitet

Anmälan senast den 5/10 via https://simplesignup.se/event/170241

Frågor? Kontakta projektledaren Paula Wennberg via paula.wennberg@ltu.se  

Verktyget Richer Business: https://richerbusiness.eu/ 

Arrangemanget är en del av den nationella innovationsveckan som är ett initiativ från Sveriges Kommuner och Regioner, Vinnova – Sveriges innovationsmyndighet, Upphandlingsmyndigheten och DIGG – Myndigheten för digital förvaltning. Håll dig uppdaterad om Innovationsveckan här https://innovationsveckan.nu/