08:30 22 feb
Gender Contact Point

Gender Contact Point-dagen

22 feb. 2018, 08:30 - 13:00
Luleå , Multistudion, A-huset (A1123)
Publicerad: 21 december 2017

Välkommen till Gender Contact Point-dagen! Exempel och verktyg för praktisk jämställdhetsintegrering presenteras och diskuteras av företag, forskare och övriga medverkande aktörer. Dagen börjar med kaffe 08.30 och avslutas med mingellunch.

Arrangör & finansiärer

Gender Contact Point vid Luleå tekniska universitet har bildats för att underlätta för företag, myndigheter och andra organisationer att ta del av och få nytta av forskningens resultat och kunskap i genus, jämställdhet, mångfald och innovation. Genom samverkan med företag och övriga aktörer stärker vi universitetets kunskapsutveckling och relevans. Projektet finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Region Norrbotten och Luleå tekniska universitet.

Anmälan senast 14 februari.

Om du har frågor mejla till Paula Wennberg, paula.wennberg@ltu.se