MATLAB-workshop om bildbehandling och djupinlärning

CAMM-workshop om bildbehandling och djupinlärning

Publicerad: 15 november 2022

Center of Advanced Mining and Metallurgy (CAMM-Characterization group) har planerat en två dagar (6-7 december) praktisk MATLAB-workshop om bildbehandling och djupinlärning.

Workshopen är för forskare och studenter vid LTU som är intresserade av att lära sig mer om bildbehandlings (bildsegmentering, morfologi och 3D-volymetrisk bildbehandling) och djupinlärnings (träning av cloud-baserad deep neural networks, bildklassificering och DL-modeller) verktyg i MATLAB.

Workshopen hålls på LTU Porsön campus, Regnbågsallén, F-hus, F341. Ett begränsat antal platser är tillgängliga och registreringen baseras på först till kvarn-principen via länken nedan. Deltagarna får ett certifikat från MathWorks efter att ha deltagit båda dagarna. Fika kommer att tillhandahållas under workshopen.

Det rekommenderas att gå igenom MATLAB Onramp-träning innan workshopen.

Mehdi Parian, Biträdande professor

Organisation: Mineralteknik, Mineralteknik och metallurgi, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser