Hoppa till innehållet
Student ny
Anmäl dig till minikurser!

Nu har vi öppnat anmälan för minikurser. Säkra din plats här!

Minikurser 2023
Minikursutbud 2023

Du kan välja mellan 13 olika kurser. Läs mer om kursutbudet här.

Clipboard - Infographics
Preliminärt program

Observera att ändringar kan ske i programmet.

Minikurser

Vill du testa på hur det är att vara student vid Luleå tekniska universitet? Den 29-30 mars har du som deltagare på minikurser möjlighet att testa på olika kurser, träffa nuvarande studenter och uppleva en klassisk studentsittning!

Säkra din plats! 

Nu har vi öppnat anmälan till minikurser 2023. Vill du vara med? Så här gör du: 

1. Kolla igenom kursutbudet. Vi har 13 olika kurser att välja mellan. 

2. Skicka in din anmälan! Här anger du vilka kurser du helst vill gå på. 

3. Invänta bekräftelse på att du blivit antagen. Vi skickar ut bekräftelse via e-post. Därefter får du information om boende och resa. 

Observera att vi har begränsat antal platser till minikurser. Du kommer att få en bekräftelse från oss via e-post om du blir antagen till Minikurser.
 

Information till dig som blivit antagen:
 

Resa: 
Luleå tekniska universitet ersätter resekostnader upp till 1500:- för resande från hela landet. Villkoret för resersättning är att de billigaste resealternativen bokas, det vill säga, ekonomiklass för flyg, tåg och buss. Vid behov av transport till och från flygplatser och stationer, används flygbussar och lokaltrafik. Taxiresor ersätts i normalfall ej. Alla förfrågningar om ersättning granskas innan utbetalning.

Boende:
De 100 första som anmäler sig erbjuds delat rum på hotell som betalas av Luleå tekniska universitet. Det finns också möjlighet att istället få upp till 400:- ersättning för boende (per natt, vid behov). Deltagande i minikurser innebär normalt en natts boende, men i vissa fall krävs två nätter beroende på vart ni reser ifrån. Om du bor inom Luleås tätort erbjuder universitetet ej boende eller ersättning för boende och resa. 

Kontakta oss!

Har du några frågor? Kontakta projektgruppen för minikurser via e-post: villplugga@ltu.se