Minikurser 11-12 mars 2020

11 - 12 mar. 2020, 12:00
Luleå
Vänligen använd kontaktformuläret nedan.

Vill du prova på hur det vore att studera vid Luleå tekniska universitet? Då är Minikurser något för dig. Under två spännande och intressanta dagar kan du prova på att vara student tillsammans med andra besökare från hela landet. Detta event riktar sig till dig som läser på gymnasiet eller till dig som funderar på universitetsstudier.

Anmälan öppnar den 21 november 2019 och stänger den 18 december 2019.

Deltagande på Minikurser innebär:

  • två prova på-kurser
  • mingel, mässa och föreläsningar
  • sittning (middag med spex) med studenter
  • möjlighet att ställa frågor till studenter och lärare
  • lärdom om universitetsstudier och hur det är att vara student

Luleå tekniska universitet ersätter resekostnader upp till 1500:- för resande från hela landet. Villkoret för resersättning är att de billigaste resealternativen bokas, det vill säga, ekonomiklass för flyg, tåg och buss. Vid behov av transport till och från flygplatser och stationer, används flygbussar och lokaltrafik. Taxiresor ersätts i normalfall ej. Alla förfrågningar om ersättning granskas innan utbetalning.

Universitetet ersätter även boendekostnader för upp till 400:- per natt och person. De 100 första som anmäler sig erbjuds del i dubbelrum på hotell som betalas av Luleå tekniska universitet. Deltagande i minikurser innebär normalt en natts boende, men i vissa fall krävs två nätter beroende på vart ni reser ifrån.

Mer information om rese - och boendebokning skickas efter antagning till våra Minikurser. 

Minikursutbud 2020