Markoolio på STUK
STUK är studenternas eget uteställe och en av Luleås bästa livescener. På STUK möts människor från hela Sverige och Världen. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Festa och slappna av

När föreläsningar och tentaplugg är över för dagen tar det andra studentlivet vid. Föreningslivet ger dig möjlighet att lära känna andra studenter. Med hälften tjejer och hälften killar är vi ett av de universitet som har jämnast könsfördelning i landet. Redan vid studiestarten träffar du dina första vänner.

Luleå

STUK är studenternas egna uteställe på universitetet. Här kan du äta gott på restaurangen, ta en öl på puben eller ösa loss på dansgolvet. Här sker allt från spelningar och After School till klubbkvällar.

Piteå

Den splitternya sektionslokalen är ditt förlängda vardagsrum där du kan slappna av, ladda batterierna och känna kreativiteten flöda. Här kan du också ta del av återkommande kulturevenemang och kåraktiviteter som anordnas av Piteå Studentsektion.

Skellefteå

På universitetsområdet hittar du Traversen, studenternas egen pub. Här kan du festa, dansa, sjunga karaoke och spela biljard.

Kiruna

Studentföreningen SLUSK ordnar fester ett par gånger per månad. De har även andra aktiviteter som spelkvällar och tävlingar.

SMASK
Från delfinalen i Piteå av mellospexet SMASK som involverar alla Sveriges musikhögskolor.
Dans på STUK
Vinterfestival i Måttsund
Gemenskap på Vinterfestival i Måttsund.
Tjejer på universitetsområdet
Studenter i Riksgränsen
Skönt häng mellan åken i Riksgränsen.