After School
På STUK, studenternas eget uteställe, är det pub och klubb flera gånger i veckan. I Piteå, Skellefteå, Kiruna och Filipstad har studenterna sina egna kårhus, pubar och fester. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Festa och slappna av

Publicerad: 16 november 2016

Hos oss festar civilingenjörer och sjuksköterskor tillsammans. Med 44 procent tjejer och 56 procent killar är vi ett av de universitet som har jämnast könsfördelning i landet. Studiestarten är en sak för sig. Då träffar många sina första nya vänner – och sen bara fortsätter det.

Luleå

STUK är studenternas egna uteställe på universitetet. Här kan du äta gott på restaurangen, ta en öl på puben eller ösa loss på dansgolvet. Allt från spelningar och After School till klubbkvällar.

Piteå

Kårhuset är ditt förlängda vardagsrum där du kan slappna av, ladda batterierna och känna kreativiteten flöda. Här kan du också ta del av återkommande kulturevenemang och kåraktiviteter som anordnas av Piteå Studentsektion.

Skellefteå

På universitetsområdet hittar du Traversen, studenternas egen pub. Här kan du festa, dansa, sjunga karaoke och spela biljard.

Kiruna

Studentföreningen SLUSK ordnar fester ett par gånger per månad. De har även andra aktiviteter som spelkvällar och tävlingar.

Filipstad

På Bergmästargården, Sveriges kanske vackraste kårhus, arrangeras fester och sittningar under hela terminen.