Stil
Studentidrotten i Luleå har cirka 80 gruppträningspass per vecka, ett toppmodernt gym och en mängd sektioner som arrangerar träningspass inom sitt område. Det finns något som passar de flesta. Studentidrotten finns även på campus i Piteå. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Studentidrotten

Publicerad: 16 november 2016

För dig som tycker att träning är viktigt för att må bra och för att kunna prestera bättre i vardagen är Luleå tekniska universitet rätt ställe att vara på. Hos studentidrotten, StiL, finns Luleås bredaste utbud av träning, friskvård och friluftsliv.

Träning och studier är en vägvinnande kombination och eftersom anläggningen finns på campus hinner du med både och. Ena dagen tränar du i det toppmoderna gymmet, nästa gång gruppträning. Här finns tillgång till bland annat personlig träning, Cardio Cross och squash eller varför inte träna utomhus; exempelvis skidträna på Ormberget med längdsektionen. Här hittar du det mesta för att stimulera till fysisk aktivitet och saknas din idrott kanske StiL kan hjälpa dig att införa den? Studentidrotten har något som passar alla!