Hoppa till innehållet
Markoolio på STUK
STUK är studenternas eget uteställe och en av Luleås bästa livescener. På STUK möts människor från hela Sverige och Världen. Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Studentlivet – hitta dina favoriter

Var kreativ, var dramatisk, eller var bara dig själv. Här finns det mängder av möjligheter att välja mellan.

Musik

Med en egen musikhögskola och flera studentföreningar för musikintresserade finns något för de flesta som vill pyssla med musik. 

...but first coffee

Är kaffet i centrum när du hänger? Då har du flera valmöjligheter. I Luleå kan du titta in på Unika Boxen för en vegansk latte eller på STUK om du föredrar enkelt fika. I Piteå hittar du espresson på 2Kök.

Klubb

Mitt på universitetsområdet i Luleå hittar du STUK som arrangerar event och livespelningar. Dessutom är det Luleås största nattklubb.

Friluftsliv

Du behöver inte leta långt efter magiska solnedgångar, avkopplande skärgårdsturer och vandringar. Vill du ha sällskap på turen ska du anmäla dig till någon av alla de utfärder som friluftssektionen, StiL Frilufts, arrangerar. I deras utbut hittar du upplevelser som sträcker sig från några timmar till flera dagar ute i naturen.

Sport

Utan att behöva förflytta dig långt från universitetsområdet kan du nå Luleås bredaste utbud av träning och friskvård via Mitt livs stil. Vare sig du föredrar individuell, lag- eller gruppträning, hittar du det här. 

SMASK
Från delfinalen i Piteå av mellospexet SMASK som involverar alla Sveriges musikhögskolor.
Tjejer på universitetsområdet
Studenter i Riksgränsen
Skönt häng mellan åken i Riksgränsen.
Studenter-LTU-inne72.jpg
Dans på STUK
Bergs__101
BiblioteketLTU-19