Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Dans och pedagogik

15 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, A0029G
Kursen vänder sig till dig som vill utveckla din dans, skapa möjligheter för att dansen ska nå alla, samt arbeta med skapande projekt.

Kursen Dans och danspedagogik ger dig som student möjlighet att fortsätta utvecklas i ditt eget dansande och din utvecklingsprocess. Du får bredda och utveckla din konstnärliga och pedagogiska medvetenhet och skicklighet. Du får även kunskaper i att planera och genomföra dansundervisning för barn och unga samt i att redogöra för och diskutera en vidgad syn på danspedagogik.

Kursen ingår i ett kurspaket av fyra fristående kurser, s.k. Dansspåret 60 hp. Kursen kan läsas tillsammans i paketet eller som enskild kurs.   

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Cecilia Björklund-Dahlgren

Cecilia Björklund-Dahlgren,

Organisation: Danspedagogik
Telefon: 0911-72753