Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Affärssystem - ERP

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, D0026E
Kursen ger en fördjupad förståelse av företagsövergripande system som vanligen kallas ERP-system eller affärssystem. ERP-system är storskaliga informationssystem som integrerar de flesta av organisationens affärsprocesser med varandra.

Kursen ger en introduktion till centrala affärsprocesser, komponenter och funktioner i organisationer där det finns behov av integration av dokument och data. I kursen får du fördjupa dina kunskaper om implementeringsmetoder, integrationstekniker och masterdatahantering genom laborationer baserade på SAP ERP System, världens ledande ERP-system för att lösa affärsproblem. Du ges även möjlighet att få förståelse för hur man hanterar ERP-projekt.  

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Ahmed Elragal

Ahmed Elragal, Professor, Tf ämnesföreträdare

Organisation: Informationssystem, Digitala tjänster och system, Institutionen för system- och rymdteknik
Telefon: 0920-493670