Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Industriell AI och eUnderhåll - Del II: Praktisk implementering

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på avancerad nivå, D7016B
Kursen ger praktiska färdigheter i avancerad dataanalys och Industriell AI som avser drift och underhåll i industriella sammanhang.

eUnderhåll kopplar samman kunskapsområdena digitalisering och industriell AI med drift- och underhållsteknik. Den här kursen ger dig praktiska insikter om avancerad dataanalys. Ämnen som tas upp är industriell AI, informationslogistik, distribuerad databehandling och cybersäkerhet. I kursen ingår projektuppgifter där du kommer att utveckla mjuk- och hårdvarulösningar relaterade till drift- och underhållsprocesser.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Ramin Karim

Ramin Karim, Professor

Organisation: Drift och underhållsteknik, Drift, underhåll och akustik, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Telefon: 0920-492344