Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Entreprenöriellt lärande

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, E0001N
Kursen är multidsciplinär och behandlar gränsytan mellan entreprenörskap och lärande med särskilt fokus på hur individer enskilt och i grupp är viktiga för skapandet av entreprenöriella processer.

Studenterna introduceras i grundläggnade teori inom området, vilka hinder och möjligheter som finns, samt får öva sig i att själva agera entreprenöriellt. En väsentlig del av undervisningen sker i form av projektarbeten som syftar till att fördjupa kunskaperna om hur individer samverkar för att åstadkomma entreprenörskap.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Mats Westerberg

Mats Westerberg, Professor

Organisation: Entreprenörskap och innovation, Industriell ekonomi, Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle
Telefon: 0920-491808