Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Kreativt skrivande på engelska

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, E0023S
Vill du prova på kreativt skrivande och samtidigt utöka dina språkkunskaper i engelska? Då ska du söka den här kursen – ditt skrivande liv börjar nu!

Kursen ger en introduktion till kreativt skrivande på engelska. Under workshoppar och seminarier läggs stort fokus på att utveckla dina skönlitterära texter individuellt och i samråd med lärare och andra studenter.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Marie Nordlund

Marie Nordlund, Universitetslektor

Organisation: Engelska med didaktisk inriktning, Pedagogik språk och Ämnesdidaktik, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0920-492546
Elin Ruth

Elin Ruth, Universitetsadjunkt

Organisation: Engelska med didaktisk inriktning, Pedagogik språk och Ämnesdidaktik, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0920-493173