Internationell orkesterakademi I

30 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, F0273G
Utbildningen RSPO Orkesterakademi vänder sig till musiker som vill fördjupa sina kunskaper som orkestermusiker. Utbildningen ges i Stockholm tillsammans med Kungliga filharmonikerna.
RSPO Orkesterakademi är uppdelad i två olika terminskurser: Orkesterakademi I 30hp och Orkesterakademi II 30hp. Förutom deltagande i orkesterproduktioner innehåller utbildningen moment som stämrepetitioner, sektionsrepetitioner, kammarmusik, instrumentalundervisning och seminarier. Antagningsprov kommer att genomföras genom inskickade arbetsprover med god kvalité i DVD-format eller elektroniska videofiler. Sökande med godkända arbetsprov kallas därefter till audition, som utgör det andra antagningsprovet.

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Petter Sundkvist

Petter Sundkvist, Professor

Organisation: Musikalisk gestaltning, KKL Musik, medier och teater, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0911-72602
Rum: E124 - Piteå»