Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Stressfysiologi

15 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, H0012H
I denna kurs lär du dig hur individer påverkas fysiologiskt av stress och återhämtning, samt hur människan påverkas av omgivning och samhälle. Att genomföra stresshantering på företag och göra presentationer om stress och återhämtning ingår också.

Kursen är helt  webbaserad och läses på halvfart under en termin. Uppgifter görs i grupp och enskilt. Till varje delmoment i kursen finns introduktionsföreläsningar och en gång i vecka ges möjlighet att möta kurskamrater i studentseminarium och lärare och studenter  i lärarlett seminarium. Vissa veckor ersätts dessa seminarium av examinationsseminarium.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Anitha Risberg

Anitha Risberg, Universitetslektor

Organisation: LTUMVO, Hälsa Medicin och Rehabilitering, Institutionen för hälsovetenskap
Telefon: 0920-493849
Rum: S108 - Luleå»