Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Introduktion till audiovisuellt skapande med Max

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, H0059G
Kursen riktar sig till dig som studerar eller har studerat kurser inom musik, ljudteknik eller media motsvarande minst en termins heltidsstudier.

Max (Max/MSP/Jitter) är en visuell programmeringsmiljö som används av både tonsättare, musiker, programmerare, artister och forskare. Interaktiva upplevelser, verktyg som interagerar med mjukvara för musikproduktion eller processering av musik, ljud eller bild i realtid är några exempel på vad som kan skapas med Max. Kursens mål är dels att studenten ska lära sig grunderna i programmet, men framför allt att den ska få de färdigheter som krävs för att vidare utveckla sitt kunnande och hantverk i Max på ett självständigt sätt.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Jan Sandström

Jan Sandström, Professor

Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik medier och teater , Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle
Telefon: 0911-72621