Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Låtskrivande 1

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, K0026G
Skriv din egen text och musik!

Här är kursen för dig som vill förverkliga dina egna låtidéer. Undervisningen sker nästan uteslutande i helgrupp/seminarieform där var och en presenterar sina låtidéer. Låtarna kan vara skrivna utifrån konkreta uppgifter inom kursen men är oftast egna fritt valda låtidéer beroende i vilken fas man själv befinner sig kreativt. Förutom att man tar del av lärarens synpunkter får man också tillfälle att både ge och ta feedback inom gruppen. Syftet med kursen är att uppmuntra till lärorika diskussioner och att man ska få konkreta förslag till bearbetningar.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

David Myhr

David Myhr, Universitetslektor

Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik och dans, KKL Musik, medier och teater, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0911-72731