Hoppa till innehållet
Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Handledarutbildning för VFU-lärare II

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, P0048P
Detta är en kurs för dig som vill vidga och fördjupa din handledarkompetens inom förskola och skola. Kursen ges på distans med fem fysiska träffar i Luleå.

Detta är en kurs för dig som vill vidga och fördjupa din handledarkompetens inom förskola och skola.

I kursenbearbetas aktuell forskning och styrdokument där dokumentation, betyg och bedömning ställs i förgrunden och problematiseras. Egna erfarenheter om olika miljöer för lärande kontrasteras mot dels en digitaliserad lärmiljö, dels en lärmiljö som tar intryck av och även utgår från estetiska uttrycksformer och estetiska lärprocesser. Den kommunikativa kompetensen fördjupas och olika konflikthanteringsstrategier uppmärksammas och bearbetas. I kursen ges även en introduktion till specialpedagogiska perspektiv.

 

epokLayout.subscribe(this, 'onsubmit', function(){ console.debug("onEvent:onsubmit"); epokUtils.htmlFieldProcessResult('_htmlField_1358791372',''); }); epokLayout.unsubscribe(this);

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.