Hoppa till innehållet
Utbwebben - defaultbild för kurser swe

Kreativt skapande i bild och teknik

15 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, P0066P
Denna kurs är på grundnivå och innefattar studier av ämnet teknik och ämnet bild integrerade i varandra. Vi har kreativ och processinriktad pedagogik i fokus.

Här arbetar vi med hur man kan binda samman ämnet bild och ämnet teknik i grundskolan. Detta på ett sätt som främjar kreativt skapande både i samarbete med andra kursdeltagare och individuellt. Kursen examineras genom praktiska och teoretiska arbeten, seminarier, workshops, individuella inlämningar och grupparbeten.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Ewa-Charlotte Faarinen

Ewa-Charlotte Faarinen, Mediepedagog

Organisation: Pedagogik språk och Ämnesdidaktik, Högskolepedagogiskt centrum, Institutionen för konst, kommunikation och lärande, Verksamhetsstöd
Telefon: 0920-492053

Frida Keisu, Universitetsadjunkt, IT-ombud KKL

Organisation: Pedagogik, Pedagogik språk och Ämnesdidaktik, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0920-491508