Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Kreativt skapande i bild och teknik

15 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, P0066P
Denna kurs är på grundnivå och innefattar studier av ämnet teknik och ämnet bild integrerade i varandra. Vi har kreativ och processinriktad pedagogik i fokus.
Här arbetar vi med hur man kan binda samman ämnet bild och ämnet teknik i grundskolan. Detta på ett sätt som främjar kreativt skapande både i samarbete med andra kursdeltagare och individuellt. Kursen examineras genom praktiska och teoretiska arbeten, seminarier, workshops, individuella inlämningar och grupparbeten.

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Ewa-Charlotte Faarinen

Ewa-Charlotte Faarinen, Universitetsadjunkt

Organisation: Matematik och lärande, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, Verksamhetsstöd, Institutionen för hälsa, lärande och teknik
Telefon: 0920-492053

Frida Keisu, Universitetsadjunkt

Organisation: Pedagogik, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, Institutionen för hälsa, lärande och teknik
Telefon: 0920-491508