Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Svenska som andraspråk A:4 Andraspråksutveckling och bedömning

7,5 Högskolepoäng, Nybörjarkurs på grundnivå, S0060S
Kursen syftar till att ge grundläggande kunskaper i svenska som andraspråk och att anlägga aspekter på undervisningen i svenska som andraspråk.

Innehållet i kursen är teorier om andraspråksinlärning samt bedömning av en inlärares språkkunskaper ur olika perspektiv. Det här är kurs 4 inom Svenska som andraspråk A,  1-30 hp. 

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Åsa Bjuhr

Åsa Bjuhr, Universitetslektor, Utbildningsledare Grundskollärarprogrammet med inr förskoleklass och åk 1-3 och Grundskoleprogrammet inr åk 4-6

Organisation: Svenska med didaktisk inriktning, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, Institutionen för hälsa, lärande och teknik
Telefon: 0920-491552