Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

Naturorientering och teknik i förskoleklass och skolår F-3

15 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, U0017P
Det här är en kurs för den som är intresserad av elevers lärande i naturvetenskap och teknik i förskoleklass och årskurs 1-3.

Kursens utgångspunkt är gällande kursplaner i naturorientering och teknik för den aktuella åldersgruppen och motsvarar de krav som ställs för lärarbehörighet upp till årskurs 3  inom ämnesområdet.  I undervisningen varvas teoretiska moment med många praktiska och laborativa inslag såväl inom- som utomhus. Kursen går på distans och läses på kvartsfart. Konkret innebär detta fysiska träffar i form  av 2-3 sammanhängande dagar i Luleå  vid fem tillfällen under året. Mellan  träffarna får deltagarna  nätbaserad handledning av sina självstudier.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Gunnar Jonsson

Gunnar Jonsson, Biträdande professor

Organisation: Pedagogik, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, Institutionen för hälsa, lärande och teknik
Telefon: 0920-491532