Hoppa till innehållet
Kurser på Luleå tekniska universitet

BIM för visualisering och VR

7,5 Högskolepoäng, Fortsättningskurs på grundnivå, W0009B
Kursen ger grundläggande kunskaper om hur modellering för visualisering och granskning kan tillämpas för byggprocessens olika skeden.

Målet är att studenten får lära sig en process för att skapa BIM-modeller i CAD för visualisering och granskning i en virtuell miljö samt skapa parameterstyrda modeller som används för att effektivisera projekteringen. Vidare ska studenten bygga en teoretisk bas för hur Byggnadsinformationsmodeller (BIM) kan tillämpas för visualisering och granskning av olika bostadsprojekt och vilka teknologier för Virtual reality som används i byggbranschen.

Anmälan

Vill du veta mer om kursen?

I kursplanen beskrivs exempelvis kursens mål och innehåll samt kurslitteratur. Eftersom en kursplan kan förändras visas alltid information om när revidering har skett och för vilken period som kursplanen gäller för. Senast tio veckor innan kursstart skall en aktuell kursplan finnas publicerad.

Vanliga frågor om studier

Här hittar du vanliga frågor om hur det är att studera vid Luleå tekniska universitet.

Q  Hittar du inte svaret på din fråga?

Frågor om kursen

Har du detaljfrågor om kursen som du inte hittar svar på under kurssidorna eller i kursplanen, tveka inte att kontakta oss.

Gustav Jansson

Gustav Jansson, Biträdande professor

Organisation: Byggproduktion och teknik, Industriellt och hållbart byggande, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser
Telefon: 0920-491835