Hoppa till innehållet

Att göra: När du blivit antagen

Publicerad: 9 december 2020

Vår guide för dig som blivit antagen till senare del.

Tacka ja till din plats senast 22 juli.

1. Studieplanering

Kurser till det nya programmet kommer att läggas in på ladok efter andra urvalet, 28 juli.

Som antagen till senare del på en utbildning kan du ha en annan läsordning än den som finns i utbildningsplanen och det är viktigt att du har koll på kommande termins läsordning. Läs mer »

Kontakta studievägledningen om du inte följer läsordningen för programmet. Kontaktformulär »

Kursspecifik information hittar du i kursrummet, som du når via Mitt LTU. Normalt kommer du åt kursrummet veckan innan kursstart.

2. Hämta användarkonto

Om du har ett användarkonto sedan tidigare använder du det. Du som är antagen till LTU denna termin kan hämta ditt användar ID tidigast 28 juli. Användarkontot ger dig tillgång till universitetets datorer, studentportalen Mitt LTU, kursrummen, wifi och studentmejlen. Läs mer »

3. Logga in på Mitt LTU

När du har hämtat ditt användarkonto loggar du in på Mitt LTU med ditt användarnamn och lösenord. Du måste acceptera gällande regler för att aktivera ditt användarkonto och logga in på Mitt LTU. Därefter måste du logga ut och in för att komma åt allt på Mitt LTU Läs mer »

4. Registrera dig

Registrering på kurser i utbildningen gör du själv, instruktioner hittar du här.

5. Skaffa LTU-kort

Besök Service Point på din studieort. Där har du möjlighet att skapa ditt LTU-kort. Du kommer att bli fotograferad av personalen. För att hämta ut ett LTU-kort måste du uppvisa legitimation (ID-kort, körkort, pass). Läs mer »