Hoppa till innehållet

Välkomstperioden, 26-29 augusti

Publicerad: 24 juni 2020

Lär känna din klass, din utbildning, universitetet och kommunen, m.m.

"Man flyttade för studierna men man stannade kvar för kompisarna och den välkomnande kulturen."
-Tova Nilsson

Välkomstperioden i år kommer att ha aktiviteter både på plats och online. Det sker genom bl a klassgemenskap, föreläsningar och sociala aktiviteter.

Anmälan: Via länken nedan anmäler du dig i förväg till Välkomstdagarna på plats för respektive studieort, så att vi bättre kan planera våra aktiviteter och göra så säkra evenemang som möjligt med anledning av covid-19.

Vi vill verkligen rekommendera er att delta i välkomstperioden för att hinna lära känna er klass, universitetet och studentlivet i stort innan studiestarten den 31 augusti.

Luleå

Den 26 augusti 09:00 börjar välkomstperioden som är ett samarbete mellan Luleå studentkår, Teknologkåren och Luleå tekniska universitet, där vi med hjälp av phösare (studenter) kommer att leda och guida er in i studentlivet. Välkomstschemat för ditt program hittar du på din programsida här.

Skellefteå

Den 26 augusti 08:30 börjar välkomstperioden i Skellefteå. Välkomstperioden inleds med en programinformation där du får träffa ansvarig för din utbildning, fortsättningsvis information och Phösaraktiviteter. Se schema för perioden som står i phösarbrevet.

Piteå

Den 26 augusti 09:00 börjar välkomstperioden som är ett samarbete mellan Piteå studentkår och Luleå tekniska universitet och där vi med hjälp av phösare (studenter) kommer att leda och guida er in i studentlivet.