Bli student på LTU

Välkomstinformation för kurser och program

Gratulerar – du har gjort ett klokt val och vi är glada att du valt att komma hit. Som student vid Luleå tekniska universitet kommer du att möta studiekamrater från olika utbildningsområden som teknik, ekonomi, samhällsvetenskap, media, konst och hälsovetenskap.

Kurs

I kursrummet, som du når via Mitt LTU, hittar du välkomstinformation som är specifik för just din kurs. Normalt kommer du åt kursrummet någon vecka innan kursstart. För att komma åt kursrummet måste du aktivera ditt studentkonto och godkänna användaravtalet.

Om du inte har fått tillgång till rummet dagen efter du har kursregistrerat dig, ta kontakt med Studenttorget. Svar på dina frågor kring schema, litteratur, LTU-kort, kursrum mm hittar du under Kom igång med studierna. Om du inte tänker ta din plats på kursen är det viktigt att du lämnar återbud så snart som möjligt. Du lämnar återbud via antagning.se.

Program

Välkomstinformation gällande program hittar du på länkarna nedan. Det är viktigt att du som blivande student går igenom informationen så att du inte missar något.