Digital tjänsteutveckling, kandidat, Luleå

Publicerad: 27 februari 2020

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Läs noga igenom informationen nedan.

Registrering

På grund av rådande omständigheter kommer registrering att ske digitalt via formulär. För att registrera dig måste du först aktivera ditt användarkonto vid Luleå tekniska universitet. Hur du gör det hittar du här.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 12e augusti, till den e-postadress som finns angivet på antagning.se. Kom ihåg att titta i skräpkorgen om du inte hittar det i din inkorg.

Formuläret ska vara ifyllt senast den 18 augusti.

För dig som blir antagen efter den 10e augusti gäller annat datum för registrering. Information om detta får du via e-post.

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Mer information om programmet

Du kommer att få en modern kandidatutbildning av hög kvalitet som ger dig en unik och bred kompetens inom området digital tjänsteutveckling. Vi erbjuder dig lärare och forskare med hög kompetens från områden som IT, design och innovation. Tillsammans skapar vi en spännande och utmanande utbildning. I programmet är fokus på digital tjänsteutveckling och vi betonar vikten av samverkan mellan olika intressenter. Digital tjänsteutveckling är ett program som genomförs i samarbete med näringslivet. Detta kan exempelvis vara genom gästföreläsare, skarpa projekt och företagsförlagda projekt som alla bidrar till att förbereda dig för din framtida arbetsmarknad. Under din studietid så kommer du att mötas av olika sätt att genomföra kurser beroende på syfte och mål med de olika kurserna i programmet. Det kan t.ex. vara ”flipped classroom”, föreläsningar, seminarier, workshops och projektarbeten. Oavsett undervisningsform kommer du att märka av den nära kontakt mellan lärare och studenter som vi gjort oss kända för.

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Mari Runardotter

Mari Runardotter, Universitetslektor

Telefon: 0920-493035
Organisation: Informationssystem, Digitala tjänster och system, Institutionen för system- och rymdteknik