Hoppa till innehållet

Digital tjänsteutveckling, kandidat, distans

Publicerad: 6 april 2021

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Registrering

Registrering på programmets första kurser i läsperiod 1 sker digitalt via formulär.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 13 augusti till den e-postadress som finns angivet på antagning.se, se till att den adressen är korrekt. Kontrollera skräpkorgen om mailet saknas i inkorgen.

Du måste skicka in svar via formuläret senast den 17 augusti för att inte förlora din plats. Registrering görs av administratör på Luleå tekniska universitet.

Vänligen kontakta Service Point före den 17 augusti om du inte hittar e-postmeddelandet efter att ha kollat din inkorg och skräppostmapp.

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat hittar du i Canvasrummet för varje kurs.

Träffar

Programmet är en distansutbildning och du studerar heltid, motsvarande 40 timmar i veckan.

Antal träffar första terminen

Inga träffar första terminen

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Här finns bl a information om att få åtkomst till kurslitteratur. Om du ska köpa din kurslitteratur kan du göra det på närmaste bokhandel, fysisk eller på webben.

Mer information om programmet

Du kommer att få en modern kandidatutbildning av hög kvalitet som ger dig en unik och bred kompetens inom området digital tjänsteutveckling. Vi erbjuder dig lärare och forskare med hög kompetens från områden som IT, design och innovation. Tillsammans skapar vi en spännande och utmanande utbildning. I programmet är fokus på digital tjänsteutveckling och vi betonar vikten av samverkan mellan olika intressenter. Digital tjänsteutveckling är ett program som genomförs i samarbete med näringslivet. Detta kan exempelvis vara genom gästföreläsare, skarpa projekt och företagsförlagda projekt som alla bidrar till att förbereda dig för din framtida arbetsmarknad. Under din studietid så kommer du att mötas av olika sätt att genomföra kurser beroende på syfte och mål med de olika kurserna i programmet. Det kan t.ex. vara ”flipped classroom”, föreläsningar, seminarier, workshops och projektarbeten. Oavsett undervisningsform kommer du att märka av den nära kontakt mellan lärare och studenter som vi gjort oss kända för.

Frågor om programmet

Tveka inte att höra av dig om du har övriga frågor om programmet.

Mari Runardotter

Mari Runardotter, Biträdande professor

Telefon: 0920-493035
Organisation: Informationssystem, Digitala tjänster och system, Institutionen för system- och rymdteknik