Ekonomie kandidat, Skellefteå

Publicerad: 27 februari 2020

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Läs noga igenom informationen nedan.

Registrering

På grund av rådande omständigheter kommer registrering att ske digitalt via formulär. För att registrera dig måste du först aktivera ditt användarkonto vid Luleå tekniska universitet. Hur du gör det hittar du här.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 12e augusti, till den e-postadress som finns angivet på antagning.se. Kom ihåg att titta i skräpkorgen om du inte hittar det i din inkorg.

Formuläret ska vara ifyllt senast den 18 augusti.

För dig som blir antagen efter den 10e augusti gäller annat datum för registrering. Information om detta får du via e-post.

Vi erbjuder i år en kortare välkomstperiod med start 26 augusti, kl. 9:00, i Skellefteå, den så kallade Nolleperioden. Detta är inte obligatoriskt men vi rekommenderar att man deltar. Välkomstperioden inleds med en programinformation där du får träffa ansvarig för din utbildning, fortsättningsvis information och Phösaraktiviteter. Se schema för perioden nedan, publiceras i augusti.

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Bostad

Läs mer om studentbostad på www.skebo.nu (Boinfo -> Student). Skellefteå kommun garanterar bostad under din tid som programstudent.

Resan

Skellefteå har en flygplats som ligger 18 km söder om staden och det finns flera dagliga avgångar med Scandinavian Airlines (SAS) från Arlanda. På flygplatsen finns även en flygbuss som kör till olika platser i Skellefteå, bussen tar endast kortbetalning.

 

Mer information om programmet

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Linda Wårell

Linda Wårell, Biträdande professor

Telefon: 0920-491941
Organisation: Nationalekonomi, Samhällsvetenskap, Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle