Förskollärare, Luleå

Publicerad: 15 april 2020

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Läs noga igenom information nedan.

Registrering

På grund av rådande omständigheter kommer registrering att ske digitalt via formulär. För att registrera dig måste du först aktivera ditt användarkonto vid Luleå tekniska universitet. Hur du gör det hittar du här.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 12e augusti, till den e-postadress som finns angivet på antagning.se. Kom ihåg att titta i skräpkorgen om du inte hittar det i din inkorg.

Formuläret ska vara ifyllt senast den 18 augusti.

För dig som blir antagen efter den 10e augusti gäller annat datum för registrering. Information om detta får du via e-post.

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Mer information om programmet

Du som börjar förskollärarprogrammet vid höstantagning går vår campusförlagda utbildning. Vid den campusförlagda utbildningen sker möten med lärare och studiekamrater i undervisning, arbetspass, workshops samt arbete i studiegrupper på Campus Luleå. Det är heltidsstudier som bedrivs på dagtid. Lärande är både en social och individuell process, och genom att aktivt delta i arbetspass och processer ger du ditt lärande goda förutsättningar. Vi ser fram emot att vara en del av din studieresa.

Välkommen till förskollärarprogrammet vid LTU!

Frågor om programmet

Har du övergripande frågor om programmet kan du kontakta ansvarig utbildningsledare

Susanne Westman

Susanne Westman, Universitetslektor, Utbildningsledare förskollärarutbildningen

Telefon: 0920-493117
Organisation: Pedagogik, Pedagogik språk och Ämnesdidaktik, Institutionen för konst, kommunikation och lärande