Fysioterapeut, Luleå

Publicerad: 27 februari 2020

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Läs noga igenom informationen nedan.

Registrering

På grund av rådande omständigheter kommer registrering att ske digitalt via formulär. För att registrera dig måste du först aktivera ditt användarkonto vid Luleå tekniska universitet. Hur du gör det hittar du här.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 12e augusti, till den e-postadress som finns angivet på antagning.se. Kom ihåg att titta i skräpkorgen om du inte hittar det i din inkorg.

Formuläret ska vara ifyllt senast den 18 augusti.

För dig som blir antagen efter den 10e augusti gäller annat datum för registrering. Information om detta får du via e-post.

20 augusti kl. 10.00- 11.00
Utbildningsledare Tommy Calner ger kort information om fysioterapeutprogrammet. Det sker online via Zoom.

Information om Zoom.

27 augusti kl 10:15-11:45, sal F531

Välkommen till gemensamt välkomnande av nya studenter till Institutionen för hälsovetenskap och information om fysioterapeutprogrammet.

 

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Under hösten 2020 kommer mixad undervisning med campusförlagd utbildning och distansundervisning att bedrivas. Undervisning i form av metodövningar och seminarier sker på campus. Övrig undervisning som exempelvis föreläsningar ges via distansöverbryggande teknik i Zoom. Se schema i Time Edit. Undervisning på campus bedrivs inom ramen för de försiktighetsåtgärder som Folkhälsomyndigheten rekommenderar samt LTU:s riktlinjer. Se https://www.ltu.se/ltu/Nar-nagot-hant/Coronavirus-Covid-19/Information-for-studenter-1.196756 för uppdaterad information.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Mer information om programmet

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Tommy Calner

Tommy Calner, Universitetslektor, Fil Dr Fysioterapi, utbildningsledare Fysioterapeutprogrammet

Telefon: 0920-493864
Organisation: Fysioterapi, Hälsa Medicin och Rehabilitering, Institutionen för hälsovetenskap