Musik, konstnärlig kandidat, Piteå

Publicerad: 26 februari 2020

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Läs noga igenom informationen nedan.

Registrering

På grund av rådande omständigheter kommer registrering att ske digitalt via formulär. För att registrera dig måste du först aktivera ditt användarkonto vid Luleå tekniska universitet. Hur du gör det hittar du här.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 12e augusti, till den e-postadress som finns angivet på antagning.se. Kom ihåg att titta i skräpkorgen om du inte hittar det i din inkorg.

Formuläret ska vara ifyllt senast den 18 augusti.

För dig som blir antagen efter den 10e augusti gäller annat datum för registrering. Information om detta får du via e-post.

Vi har fått återkoppling att alla inte nåtts av e-postutskicket. Vi håller på att undersöka vad det beror på. Kolla igenom din skräppost samt andra platser i din e-post så att det inte hamnat där. Kom ihåg att utskicket är gjort till den e-postadress du har registrerat på antagning.se.

Introduktionsperiod

Du är varmt välkommen att delta i introduktionsperioden som pågår på campus 26-30 augusti. Under dessa dagar kommer det att erbjudas olika aktiviteter för att lära känna varandra och din studentstad Piteå. 

Kurser läsperiod 1

Studiomusiker

Rockmusiker

Jazzmusiker

Klassisk musiker

Komposition

Kyrkomusiker

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Mer information om programmet

Musikhögskolan i Piteå kännetecknas av en inspirerande och kreativ miljö. Din plats i utbildningen är unik, då Du har ett stort eget ansvar för att Din studietid hos oss ska bli som Du önskar. Programmet Konstnärlig kandidat består av inriktningarna Klassisk musiker, Komposition, Studiomusiker, Rockmusiker, Jazzmusiker och Kyrkomusiker. Det breda utbudet av inriktningar gör att det finns unika möjligheter till lärande och kreativt skapande mellan instrument och genrer inom programmet konstnärlig kandidat, dessutom sker ofta samarbete med andrautbildningar och masterprogrammet i musik.

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Björn Hällis, Universitetslektor, Utbildningsledare programmet Konstnärlig kandidat Musik

Telefon: 0911-72683
Organisation: Musikalisk gestaltning, KKL Musik, medier och teater, Institutionen för konst, kommunikation och lärande