Hoppa till innehållet

Musik, konstnärlig kandidat, Piteå

Publicerad: 26 mars 2021

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Registrering

Registrering på programmets första kurser i läsperiod 1 sker digitalt via formulär.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 13 augusti till den e-postadress som finns angivet på antagning.se, se till att den adressen är korrekt. Kontrollera skräpkorgen om mailet saknas i inkorgen.

Du måste skicka in svar via formuläret senast den 17 augusti för att inte förlora din plats. Registrering görs av administratör på Luleå tekniska universitet.

Vänligen kontakta Service Point före den 17 augusti om du inte hittar e-postmeddelandet efter att ha kollat din inkorg och skräppostmapp.

Introduktionsperiod

Du är varmt välkommen att delta i introduktionsperioden som pågår på campus 23-29 augusti. Start 9:00 den 23 augusti i Piteå. Under dessa dagar kommer det att erbjudas olika aktiviteter för att lära känna varandra och din studentstad Piteå. Schema för dagarna kommer att publiceras på denna sida.

 

 

Kurser läsperiod 1

Studiomusiker

Rockmusiker

Jazzmusiker

Klassisk musiker

Komposition

Kyrkomusiker

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Här finns bl a information om att få åtkomst till kurslitteratur. Om du ska köpa din kurslitteratur kan du göra det på närmaste bokhandel, fysisk eller på webben.

Mer information om programmet

Musikhögskolan i Piteå kännetecknas av en inspirerande och kreativ miljö. Din plats i utbildningen är unik, då Du har ett stort eget ansvar för att Din studietid hos oss ska bli som Du önskar. Programmet Konstnärlig kandidat består av inriktningarna Klassisk musiker, Komposition, Studiomusiker, Rockmusiker, Jazzmusiker och Kyrkomusiker. Det breda utbudet av inriktningar gör att det finns unika möjligheter till lärande och kreativt skapande mellan instrument och genrer inom programmet konstnärlig kandidat, dessutom sker ofta samarbete med andrautbildningar och masterprogrammet i musik.

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Björn Hällis, Universitetslektor, Utbildningsledare programmet Konstnärlig kandidat Musik

Telefon: 0911-72683
Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik medier och teater , Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle