Sociologi, kandidat, Luleå

Publicerad: 26 februari 2020

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Läs noga igenom informationen nedan.

Registrering

På grund av rådande omständigheter kommer registrering att ske digitalt via formulär. För att registrera dig måste du först aktivera ditt användarkonto vid Luleå tekniska universitet. Hur du gör det hittar du här.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 12e augusti, till den e-postadress som finns angivet på antagning.se. Kom ihåg att titta i skräpkorgen om du inte hittar det i din inkorg.

Formuläret ska vara ifyllt senast den 18 augusti.

För dig som blir antagen efter den 10e augusti gäller annat datum för registrering. Information om detta får du via e-post.

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Mer information om programmet

Tänk på att det är viktigt att förbereda sig inför programstarten. Skaffa kurslitteratur i god tid innan kursstart. Läs igenom kursplanerna för S0015A och S0016A och kontakta kursansvariga om du har några frågor gällande dessa kurser. Kontakta utbildningsledare Fredrik Sjögren om du har frågor om programmet (tillbaka efter semester den 12/8). Varmt välkomna!

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Fredrik Sjögren

Fredrik Sjögren, Universitetslektor

Telefon: 0920-492429
Organisation: Arbetsvetenskap, Människa och teknik, Institutionen för ekonomi, teknik och samhälle