Hoppa till innehållet

Sociologi, kandidat, Luleå

Publicerad: 26 mars 2021

Grattis – du har gjort ett bra val och vi är glada att få dig som student hos oss på Luleå tekniska universitet.

Registrering

Registrering på programmets första kurser i läsperiod 1 sker digitalt via formulär.

Formuläret kommer att skickas ut via mail den 13 augusti till den e-postadress som finns angivet på antagning.se, se till att den adressen är korrekt. Kontrollera skräpkorgen om mailet saknas i inkorgen.

Du måste skicka in svar via formuläret senast den 17 augusti för att inte förlora din plats. Registrering görs av administratör på Luleå tekniska universitet.

Vänligen kontakta Service Point före den 17 augusti om du inte hittar e-postmeddelandet efter att ha kollat din inkorg och skräppostmapp.

Kurser läsperiod 1

Schema

Schemat fastställs senast två veckor innan kursstart.

Kurslitteratur

Kurslitteraturen finns angiven i kursplanen och du finner den i länken ovan under ’kurser läsperiod 1’. Observera att kurslitteraturen kan ändras fram till 50 arbetsdagar före kursstart.

Här finns bl a information om att få åtkomst till kurslitteratur. Om du ska köpa din kurslitteratur kan du göra det på närmaste bokhandel, fysisk eller på webben.

Mer information om programmet

Tänk på att det är viktigt att förbereda sig inför programstarten. Skaffa kurslitteratur i god tid innan kursstart. Läs igenom kursplanerna för S0015A och S0016A och kontakta kursansvariga om du har några frågor gällande dessa kurser. Kontakta utbildningsledare Fredrik Sjögren om du har frågor om programmet (tillbaka efter semester den 12/8). Varmt välkomna!

Frågor om programmet

Hör gärna av dig om du har övriga frågor om programmet.

Anna Jansson

Anna Jansson, Universitetslektor

Telefon: 0920-492979
Organisation: Arbetsvetenskap, Människa och teknik, Institutionen för ekonomi, teknik, konst och samhälle