Hoppa till innehållet

Välkomstperioden 23 - 29 augusti

Lär känna din klass, utbildning, universitet och studieort.

"LTU har nog det bästa sättet att välkomna studenter till universitetet och Luleå"
    – ny student, 2019

På välkomstperioden guidas du av dina phösare - en grupp äldre studenter som finns där för att hjälpa dig. Varje klass har en egen phösargrupp. Du känner lätt igen dem genom att de klär sig i overall, kårmössa och solglasögon.

Välkomstperioden är till för att du som ny student ska ha roligt, lära känna dina nya klasskamrater och din nya studieort. Alla aktiviteter är helt frivilliga! Vi är helt säkra på att det finns något för alla då vi i år erbjuder såväl digitala som fysiska evenemang.

På grund av de rådande omständigheterna kommer genomförandet ske utefter de allmänna råd och restriktioner som regeringen och Folkhälsomyndigheten föreskriver för att förhindra smittspridningen av covid-19. Du har ett eget ansvar i att bromsa smittspridningen av covid-19 och vi vill därför uppmana dig som planerar att delta på Nolleperioden att stanna hemma om du är sjuk, vara noga med din handhygien och tänk på att hålla avstånd.

Har du frågor eller funderingar?

Kontakta projektledarna (so@teknologkaren.se & projektledare@luleastudentkar.com) eller projektgruppen (npg@nolleperioden.se) för Nolleperioden!