Gehörsbaserat musikskapande

120 Högskolepoäng, Program på grundnivå
Utbildningen är riktad till alla som vill utveckla sitt skapande och sin kreativitet inom musikområdet och även erbjuda möjligheter att nätverka direkt med musikbranschen samt få insyn i den arbetsmarknad man senare kommer att verka i.

Utbildningen är gehörsbaserad och syftar till att utveckla kreativitet och konstnärligt uttryck som musikalisk skapare och gestaltare. Man kan söka till utbildningen som enskild artist eller som ensemble, alla musikaliska uttryck är välkomna. Här får du möjlighet att jobba med din egen musik och ditt egna artisteri, och utvecklas tillsammans med yrkesverksamma och erfarna lärare. Förutom den konstnärliga delen av utbildningen erbjuds du även ett tätt samarbete och nätverkande med musikbranschen via exempelvis BD pop samt välrenommerade gästlärare.

Anmälan
Piteå, Normal, Hösten 2018

Startdatum 2018-09-03, v.36 2018
Piteå
Dagtid, 100%
Svenska
LTU-83035
2018-04-16
10
Förkunskapskrav

Grundläggande behörighet samt Två godkända antagningsprov.

Det första antagningsprovet består av ett inskickat arbetsprov. Sökande med godkänt arbetsprov kallas till det andra antagningsprovet.

Sökande med godkänt resultat i det andra antagningsprovet deltar i urvalet.

Urval

Urvalet baseras på en bedömning av antagningsprov.

  • Alternativa: 100%
OBS! Alternativt urval

Läs mer om antagningsprovet»

Stängd för anmälan

Vill du veta mer om programmet?

I utbildningsplanen finns en beskrivning av hur programmet är upplagt med avseende på exempelvis innehåll och kurser. Läsordningen visar i vilken ordning som kurserna i programmet läses. I examensbeskrivningen anges lokala och centrala krav som måste vara uppfyllda för en viss examen.

Vanliga frågor

 

Q  Ställ dina frågor i vårt formulär 

 

Frågor om programmet

Har du detaljfrågor om programmet som du inte hittar svar på under programsidorna eller i utbildningsplanen, tveka inte att kontakta oss.

Erik Weissglas, Universitetslektor, Utbildningsledare för programmet Gehörsbaserat musikskapande

Organisation: Musikalisk gestaltning, Musik och dans, Institutionen för konst, kommunikation och lärande
Telefon: 0911-72657
Rum: D116 - Piteå»