Hoppa till innehållet

Gestaltningsprojekt redovisade i Skellefteå

Publicerad: 31 maj 2018

Programmet Film och TV scenografi / attibutmakeri har nu i slutet av maj gått i mål med en utställning, vilken visas på Skellefteå museum. Detta ger programmets sexton studenter en stimulerande möjlighet att offentliggöra den samlade erfarenheten av två års studier.

I utställningen visas filmer, karaktärsgestaltningar och artefakter, allt skapat under vårens examensperiod. Vernissagen den 30 maj var välbesökt, snabbt fylldes lokalen med intresserade åskådare som vid tillfället även kunde möta studenterna bakom de olika projekten. Utställningen på Skellefteå museum visas hela sommaren fram till den 26 augusti 2018.

Utbildningen Film och TV scenografi/Attributmakeri är sedan hösten 2017 utvecklad till ett kandidatprogram under namnet Visuellgestaltning Filmdesign. Förstaårs studenterna på programmet Visuellgestaltning Filmdesign och studiekamraterna på Visuellgestaltning Digitaldesign har även de avslutat två gestaltningsprojekt från våren som presenterats på Campusbiblioteket i Skellefteå. Vernissagen den 28 maj samlade en intresserad publik som fick se två installationer som finns att beskåda fram till den 28 augusti.

Taggar