Hoppa till innehållet
olle-bygg och anläggning
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Olle Kemppainen är nöjd med sin studietid

Publicerad: 20 mars 2023

Möt Olle från bygg och anläggning berätta om sin studietid och sitt examensarbete som gav honom Avdelningen för industriellt och hållbart byggandes stipendium för framstående studenter. Kriterierna för stipendierna grundade sig del i deras genomförda examensarbeten, men även förmågan att agera god ambassadör för respektive program.

Detta videoklipp har blockerats på grund av dina cookie-inställningar.
Acceptera marknadsföringscookies eller se videoklippet på Youtube.

Stipendiat Olle Kemppainen, högskoleexamen bygg och anläggning

Examensarbete ” Implementering & förändringsarbete inom byggorganisationer: Med inriktning mot kostnadssatta tidplaner”

Norrbottens byggmästareförening, och VD Erik Ranängen, har i år valt att instiftat ett stipendium för vardera av följande program; civilingenjörsprogrammen väg och vattenbyggnad och arkitektur, samt högskoleexamensprogrammen samhällsbyggnad och bygg och anläggning. Stipendierna delades ut under det årliga praktikeventet där studenter från de fyra programmen bjuds in.

- Det är med stor glädje som vi kan dela ut dessa stipendier till duktiga studenter som under sin utbildning har visat på goda studieresultat och samtidigt varit hjälpsamma klasskamrater, säger Johan Larsson, universitetslektor och avdelningschef vid industriellt och hållbart byggande.

- Engagemanget som Norrbottens byggmästareförening visar för vårt universitet och våra studenter är verkligen givande och samarbetet bidrar i hög grad till att våra utbildningsprogram hålls uppdaterade och relevanta för branschens framtida utmaningar, säger Johan Larsson.

Johan Larsson

Johan Larsson, Biträdande professor, Avdelningschef

Telefon: 0920-492263
Organisation: Byggproduktion och teknik, Industriellt och hållbart byggande, Institutionen för samhällsbyggnad och naturresurser