Hoppa till innehållet
Foto: Akademsiak hus

Bygg och störningsinfo v.11-12

Publicerad: 10 mars 2023

Aktuella händelser på universitetet från Akademiska hus. Har ni inte laddat ner appen Mitt Campus ännu så rekommenderar vi att ni gör det. Där uppdaterar Akademiska hus regelbundet information som kan vara bra att ha i vardagen

Hus A/α 

Produktion i etapp 4 vilket omfattar A2300 och A3300 samt korridorerna A2500 och A3500 är nu slutfört. Återflytt av möbler pågår.  

Demontering av fasad i etapp 5 vid korridor A1500/A2500/A3500 pågår. Tre toalettgrupper samt ett grupprum på plan 1 är avspärrade för golvbyte.

Avspärrning för kommande arbeten längs med fasaden på Regnbågsallén påbörjas i slutet av veckan. Inga entréer blir avspärrade och man kan fortsatt passera längs med Regnbågsallén. 

Arbeten sker i lärosal A1543. Salen verksamhetsanpassas och teknik, ytskikt och belysning underhålls. Arbetet beräknas pågå fram till och med vecka 13.

Hus B/β 

För tillfället pågår uppbyggnaden av nya innerväggar samt nya installationer i Beta-anpassningen.

Vi håller fortsatt på att bygga upp ställning och väderskydd för byte av vissa takdelar på Beta. Tillfälliga avspärrningar på Vintergatan kan förekomma för lyft med mobilkran. Detta påverkar dock inte någon entré utan endast framkomligheten för fordon.