Studenter, dator, webb, grupparbete, umgås

Nu har Deltakvarteret en projektwebbsida

Publicerad: 25 september 2020

Nu finns en projektwebbsida för Deltakvarteret som framöver uppdateras med kommande aktiviteter, dokumentation och information om processen vartefter projektet fortlöper.

– Syftet med webbsidan är att studenter, anställda och intresserad allmänhet ska ha möjlighet att få likvärdig information allt eftersom, berättar Pernilla Hellberg, huvudprojektledare för Deltakvarteret.

På sidan finns en sammanställning med vanliga frågor och svar som ställs om projektet.
– Vi välkomnar alla som har frågor att ställa dem via hemsidan till oss som jobbar i projektgruppen. De idéer och synpunkter som finns ute i verksamheten vill vi också fånga upp, och även dem kan man lämna via hemsidan, säger Pernilla Hellberg.