Doktorander sökes till forskarskolan PROFS

Publicerad: 16 mars 2021

Under hösten 2021 antar Luleå tekniska universitet en ny omgång doktorander till forskarskolan PROFS – en forskarskola med fokus på praktiknära skolforskning.

Inom Praktiknära skolforskning, PROFS, drivs forskningsprojekt med utgångspunkt i skolans/förskolans uppdrag, lärarutbildningens verksamhet eller skolsystemet som helhet samt kunskapsutvecklingsprojekt i samverkan med skolverksamheter. 10-12 doktorander kommer att antas till forskarskolan inom forskningsämnena pedagogik, matematik och lärande, engelska med didaktisk inriktning, svenska med didaktisk inriktning, historia, statsvetenskap, tillämpad fysik alternativt experimentell fysik. För studieplaner om behörighet, se länk till utbildningsplaner i respektive ämne i annonsen.

Sista ansökningsdag: 8 maj 2021

Cathrine Norberg

Cathrine Norberg, Professor, Prorektor

Organisation: Engelska med didaktisk inriktning, Pedagogik, språk och ämnesdidaktik, Institutionen för hälsa, lärande och teknik