15:00 20 nov

Information på svenska
kersti.bergkvist@ltu.se, 0910-58 53 34
Publicerad: 13 oktober 2014

Välkommen till Exjobbsmässa i Skellefteå där du har möjlighet att träffa Skellefteås näringsliv. Till Exjobbsmässan är, förutom företag i Skellefteå, även utvalda företag från Piteå, Luleå samt Umeå inbjudna. De inbjudna företagen är främst verksamma inom Teknik, IT och Media.

Program:
kl. 15– 16: Kort presentation i Forumsalen av deltagande företag (ca. 2 min/företag)
kl. 16 - 18 Företagen tilldelas monterbord där du som student kan gå för att prata exjobb.

Studerar du i Luleå, Piteå eller Kiruna vill vi att du anmäler dig. Vi bjuder på buss- eller tågbiljett. Maila namn och e-post till kersti.bergkvist@ltu.se senast den 10 november.

Exjobbsmässan görs i samarbete mellan Luleå tekniska universitet och Skellefteå Karriär.