Robert Brännström berättar om de 2-åriga tekniska utbildningarna Mobil applikationsutveckling och Datornätverk. Besökarna fick ävn information om Datorspelsutveckling, 3 årig högskoleingenjörsutbildning

Studievägledare lär sig mer om LTUs utbildningar i Skellefteå

Publicerad: 17 mars 2014

Skellefteå och Norsjö kommuns studievägledare besökte LTU i Skellefteå för att få fördjupad information om de utbildningar som universitetet bedriver i Skellefteå. Ett 20-tal studievägledare deltog och bidrog till intressanta diskussioner och förslag.

Gunnar Landsell

Gunnar Landsell, berättar om utbildningarna Maskinteknik och Energiteknik och de möjligheter till varierande arbeten studenterna som nu tar examen står inför.

Kai Nedergård och Arash Vahdat presenterade de konstnärliga utbildningarna

Filmer, specialeffekter och attribut visades för de två konstnärliga utbildningarna Datorgrafik och Film- och TV scenografi/attributmakeri.

Anders Larsson

Utbildningen bedrivs i nära samarbete och stöd från näringslivet berättar Anders Larsson som ansvarar för utbildningen Högskoleingenjör Elkraftteknik