Toppbild - Gehörsbaserat musikskapande - BoomTown
Visa originalbild , Öppnas i nytt fönster/flik

Minikurs: Utvecklas som musiker/sångare - individuell coaching

Publicerad: 10 december 2019

Är du intresserad av en universitetsutbildning som innehåller mycket praktiskt lärande och mycket individuell coachning? Vill du utvecklas som musiker eller sångare och skapa ditt eget koncept eller varumärke? Här ger vi dig som har viljan, drivet och förmågan ett effektivt stöd för musikalisk utveckling.

Musikbranschen är under stark förändring och konkurrensen är hård, snabbt förändrade konsumtionsmönster och distributionssätt skapar nya förutsättningar för marknadens aktörer. Förändringarna påverkar allt från upphovsrätter, affärsmodeller till marknadsföring och en starkt pådrivande kraft i sammanhanget är den tekniska utvecklingen. Tekniken för även med sig att musikområdet i allt högre grad integreras med övriga medieområden.

Om du funderar på var du ska plugga i höst har du chansen att besöka vår utbildning Gehörsbaserat musikskapande redan i vår. Vi ordnar en kort kurs för att du ska få bekanta dig med oss som jobbar och läser här. Under kursen får du prova våra studior och vår utrustning. Du får besöka våra lokaler och omgivningen utanför, träffa lärare och hälsa på hemma hos studenter.

Plats: Luleå tekniska universitet i Piteå, Kunskapsallén 12.

Datum: Torsdag och fredag 12-13 mars 2020 från lunch till lunch (start kl 12.00).

Anmälan

För att så många som möjligt ska få möjlighet att kunna komma till mini-kursen så betalar Luleå tekniska universitet reseersättning upp till 1500 kr från södra Sverige och 1000 kr från norra Sverige. Dessutom bjuds du på luncher, mellanmål och middag och vi hjälper till med boende. Om du har några frågor, kontakta mig: helene.ljungstedt@ltu.se

Antalet platser är begränsat, så först till kvarn gäller.

VÄLKOMMEN!