Lista

1-20 av 2120

Program på grundnivå: https://www.ltu.se/edu/program/FVATG
Arbetsterapeuten arbetar med hälsofrågor genom att göra det möjligt för människor att utföra de aktiviteter de vill göra i hemmet, på arbetet, i skolan och på fritiden. I den senaste kvalitetsutvärderingen var utbildningen den enda av arbetsterapeutprogrammen i Sverige som fick högsta betyg.
Program på avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/FMATA
Masterprogrammet vänder sig till dig med arbetsterapeutexamen som vill fördjupa dina kunskaper om människa och aktivitet, är intresserad att utveckla och leda framtidens vård och omsorg där E-tjänster och evidensbaserad verksamhet med ett hälsofrämjande förhållningssätt står i fokus.
Program på grundnivå: https://www.ltu.se/edu/program/THBBG
Vill du arbeta inom den expansiva berg- och anläggningsbranschen? Vill du få kunskaper och färdigheter som är viktiga för industrin? Vill du vara med och skapa framtidens samhälle? Då är denna utbildning något för dig!
Program på grundnivå: https://www.ltu.se/edu/program/THMVG
Teknikerutbildningen med inriktning mot metall- och verkstadsindustri är tvåårig och ges på anrika Bergsskolan i Filipstad. Programmet är framtaget i samarbete med näringslivet. Den vänder sig både till dig som kommer direkt från gymnasiet och till dig som redan arbetar och vill höja din kompetens.
Program på grundnivå: https://www.ltu.se/edu/program/TYBRG
Brandingenjörsutbildningen ger en unik kombination av kompetenser inom brand, riskhantering, byggnadsteknik, beteendevetenskap och räddningstjänst. Brandingenjörer är brandskyddsexperter och mycket eftertraktade på arbetsmarknaden. Efter examen kan du läsa vidare till civilingenjör i brandteknik.
Program på grundnivå: https://www.ltu.se/edu/program/THBAG
Vägar, hus och industrianläggningar är exempel som du med en högskoleexamen i Bygg- och anläggning från Luleå kan vara med att planera, bygga eller förvalta. Dina kunskaper kommer vara viktiga för framtidens hållbara samhälle
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/FYCEA
Utbildningen ger dig generella kunskaper om ekonomi inom ett företag och en bred kompetens som efterfrågas av marknaden. Det skapar många karriärmöjligheter. De allra flesta företag och organisationer – små som stora – behöver ledare som kan organisera, utveckla och ekonomiskt styra verksamheten.
Program på grundnivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCoePA
Är du intresserad av naturvetenskap och teknik men känner dig osäker på vilket program du ska välja? Med civilingenjör – öppen ingång kan du börja plugga redan till hösten och ta beslutet när du vet mer.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCARA
I utbildningen kombinerar du arkitekters estetiska kunnande med civilingenjörers byggtekniska kunnande. Samhället behöver personer med teknisk kompetens som kan designa hållbara byggnader och städer. Du förenar ny bebyggelse och ombyggnad med människor, naturmiljö och befintlig byggd miljö.
Program på avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCBTA
Det här är en påbyggnadsutbildning för dig som redan har en brandingenjörsexamen. Utbildningen ger dig ytterligare kompetens inom brandteknik och krävs för att gå vidare till en forskarutbildning inom brandteknik.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCDAA
Det digitala samhället växer snabbt och kreativa datatekniker spelar ofta en huvudroll. En datatekniker ställs ofta inför intressanta utmaningar på en internationell arbetsmarknad. Efter utbildningen blir du expert på att skapa datorbaserade lösningar på komplexa problem.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCHEA
Det här är en utbildning för dig som vill vara med och påverka framtiden. Dagens energianvändning måste förändras. Programmet hållbar energiteknik ger dig de nödvändiga metoderna och verktygen. Med nya tekniklösningar och smartare energianvändning kan dagens situation ändras i positiv riktning.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCIEA
Studenter från "I-programmet" är mycket efterfrågade och får tidigt ansvarsfyllda poster i stora företag, både i Sverige och internationellt. Du kan bland annat jobba med verksamhetsutveckling och management inom en rad branscher, till exempel som affärsutvecklare, förändringsledare och produktchef.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCMPA
Ett hållbart samhälle ställer höga krav på utveckling av tillverkningsprocesser och produkter, där trenden går mot allt större miljöfokus och kretsloppstänkande. Väljer du Industriell miljö- och processteknik får du den kompetens som krävs för att kunna delta i och leda detta arbete.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCEIA
Internationell materialteknik är ett unikt universitetssamarbete som ger dig en svensk och fransk civilingenjörsexamen. Utbildningens kombination av teknik, språk och internationellt utbyte gör dig attraktiv på en internationell arbetsmarknad.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCMAA
Utbildningen är bred och våra civilingenjörer återfinns inom många olika yrken och ledande befattningar i näringsliv och samhälle. Du utformar din egen utbildning genom att välja en av de tre inriktningarna konstruktion, produktion eller teknisk mekanik.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCNRA
Du får en god grund i geovetenskap och väljer sedan inriktning mot miljö och vatten eller malm och mineral. Fältövningar, studieresor och praktik ingår i utbildningen och programmets nära samarbete med branschen erbjuder dig många möjligheter till kontakter med yrkeslivet under studietiden.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCRYA
På Sveriges enda civilingenjörsutbildning i rymdteknik lär du dig att utveckla ny teknik inom rymdområdet. Kanske kommer du att bygga satelliter, studera jordens klimat eller utforska solsystemet. Rymdområdet har en internationell prägel och många gör sitt examensarbete utomlands.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCTDA
Var med och utveckla framtidens produkter, tjänster, miljöer och system. Kreativa, innovativa och självständiga designingenjörer som kan skapa hållbara lösningar med utgångspunkt från människors behov och förutsättningar är eftertraktade på arbetsmarknaden.
Program på grundnivå - avancerad nivå: https://www.ltu.se/edu/program/TCTEA
Utbildningen för dig som vill arbeta med avancerad teknikutveckling och forskning. Den här utmanande utbildningen ger dig gedigen teoretisk kompetens integrerad med praktiska färdigheter, allt för att du ska kunna möta morgondagens utmaningar inom näringsliv, samhälle och akademi.

Sidansvarig och kontakt: Mattias Pantzare

Publicerad: 4 oktober 2014

 

Luleå tekniska universitet är i stark tillväxt med världsledande kompetens inom flera forskningsområden. Vår forskning bedrivs i nära samarbete med företag som Bosch, Ericsson, Scania, LKAB, SKF och ledande internationella universitet. Luleå tekniska universitet omsätter totalt 1,6 miljarder kronor per år. Vi är idag 1 800 anställda och 15 000 studenter.

 

Luleå tekniska universitet • 971 87 Luleå • Orgnr: 202100-2841 • Telefon: 0920 49 10 00 • Fax: 0920 49 13 99 • Studenttorget: 0920-49 20 00
E-post allmänna ärendenFrågor om studier • Om webbplatsen  • © Luleå tekniska universitet 2016