Hoppa till innehållet
Foto: Mostphotos, Maria Groth

Sommarhälsning från rektor

Publicerad: 27 juni 2019

Midsommar ligger bakom oss och juni närmar sig sitt slut. Det betyder att semestern är nära förestående för de flesta av oss och att några redan har påbörjat sin ledighet.

Själv har jag en vecka kvar innan jag går på semester, eftersom Almedalen som vanligt ligger första veckan i juli. Det är en både rolig och påfrestande vecka med väldigt många möten, intryck och nya kontakter.

Förutom våra egna och regionens seminarier kommer jag bland annat att delta i två av IVA:s seminarier kopplade till Tekniksprånget och till högskolans styrning, Swedbanks framtidsmiddag och Googles seminarium med fokus på livslångt lärande. Jag har även ett möte med Kerstin Lindberg Göransson som är vd för Akademiska hus. Vi har beslutat att ses varannan månad för att snabbt kunna lösa problem som uppstår och hålla varandra uppdaterade om vad som händer.

Efter Almedalen tar jag semester och ser fram emot en skön ledighet med familj och vänner, sol och bad, trädgårdarbete, dagsturer med kajaken och några bra böcker. En bok som jag blivit rekommenderad och ser fram emot att läsa själv heter ”Why we sleep” av Matthew Walker.

Jag hoppas att ni också tar vara på semestern; kopplar av, är lediga och njuter av sommaren. Det behöver både ni och jag för att vi ska vara redo för höstens aktiviteter och alla planerade och oplanerade händelser som kommer vår väg.

Jag önskar er alla en riktigt skön sommar.

Hälsningar,
Birgitta

 

Toppbild rektors blogg

Taggar